Leva Clean

ANNIKA TIPSAR – MUGGAR I EMALJ

Samarbete med Kökets Favoriter

Jag är kär! Jag är helt såld på de här muggarna i emalj från Kökets Favoriter. Visst är dom fina? Just nu kan du köpa dem till 25 % rabatt hos Kökets Favoriter. Emaljmuggarna är från det finska varumärket Muurla som tillverkar och designar fina köksprodukter för daglig användning. Muurla kombinerar finska design med inspiration från naturen.

Emaljmuggar Kökets Favoriter

Muggar och koppar till 25 % hos Kökets Favoriter

De här fina muggarna samt alla övriga muggar och koppar hos Kökets Favoriter kan du nu köpa till 25 % rabatt. Erbjudandet gäller till och med 22/10. Mina personliga favoriter är som sagt muggarna från Muurla men även Swedish Grace och  Mon Amie från Rörstrand, samt  Ernst  står på min önskelists. Hela utbudet av muggar och koppar kan du se på hemsidan.

Varför jag gillar muggarna i emalj

Dels är det helt ytligt för visst är de galet snygga? Så enkla och liksom clean. Men dels är det också för dess funktion. De är mer eller mindre okrossbara (en grävskopa kan säkert mosa dem, men du fattar vad jag menar). Perfekt för barn med andra ord där det ibland får lite snabbt och vilt till. Till exempel perfekt att packa ner till skogsutflykten för att dricka något värmande i. Mycket bättre än plast, som annars är valet när saker inte ska gå sönder, sett till gifter och kemikalier. Emaljmuggarna från Muurla finns även Pippi, Mumin och Emil och Ida.

 Emaljmuggar Kökets Favoriter pippi

Kökets Favoriter har just nu även 25 % på tallrikar och skålar , gjutjärnsgrytor , bakformar samt de fina Margretheskålar från Rosti.

clean eating by annika

 

 

 

 

Följ mig på instagram för dagliga recept & tips

Annat som kan intressera

2 Kommentarer

 • Reply
  Lina
  20 oktober, 2017 at 13:25

  Muggarna var galet fina:) Trevlig helg!

  • Reply
   admin
   24 oktober, 2017 at 06:16

   Visst är dom! Älskar dem verkligen <3 Tack detsamma fast trevlig tisdag nu ;)

  Lämna ett svar