Leva Clean

ANNIKA TIPSAR: URTEKRAM – 25 % RABATT

Inlägg i samarbete med Bodystore

Vi fortsätter Black Friday-veckan med ännu ett bra erbjudande – 25 % på hela utbudet från Urtekram där du hittar allt från kryddor och nötter till schampo och hudkräm. Urtekram är ett dansktmärke som står för värdeord som eko och naturligt. Jag har flera av deras produkter här hemma och idag tänkte jag lyfta fram deras härliga utbud av kryddor och kryddblandningar.

EKOLOGISKA KRYDDOR UTAN TILLSATSER 

Kryddor och speciellt olika kryddmixer var för några år sedan rena skräckexempel när det kommer till innehåll och tillsatser. Men det har hänt mycket de senaste åren och idag fick många fantastiska kryddor som håller hög kvalitet och som både är ekologiska och utan tillsatser. Att inte fega med kryddor och smaker är enligt mig en avgörande faktor när det kommer till god matlagning.

LÄS MER:  SE UPP FÖR TILLSATSER I KRYDDOR

Tillsatser som du gör klokt i att välja bort är bland annat smakförstärkare och surhetsreglerande medel. Jag har skrivit ett tidigare inlägg där jag lite mer ingående berättar om kryddor och tillsatser. Läs gärna det genom att klicka dig vidare med länken här ovanför.

kryddor utan tillsatser

Kryddor – Foto Annika Malm

KRYDDOR FRÅN URTEKRAM – 25 % RABATT

Det är ju som sagt Black Friday vecka och det mer eller mindre regnar deals och erbjudanden över oss. Dagens tips från mig blir att du idag får hela sortimentet från Urtekram till 25 % rabatt hos Bodystore. Ska du testa något från dem så kan jag verkligen rekommendera deras kryddor som  är riktigt goda och både ekologiska och utan tillsatser.

SE HELA UTBUDET FRÅN URTEKRAM >>

Mina personliga favoriter bland kryddorna från Urtekram är:

  • Kanel – använder varje morgon i min kokosgröt. Har en fantastiskt god smak. 
  • Vaniljpulver – en bra och mycket prisvärt vaniljpulver.
  • Rålakritspulver – jag är tokig i lakrits och älskar det verkligen. Att ha lite lakritspulver i en chiapudding gjord på krämig kokosmjölk är bland det godaste jag vet. 
  • Himalayasalt -ett oraffinerat himalayasalt som är rikt på mineraler och viktiga spårämnen. 

urtekram ekologiska kryddorurtekram ekologiska kryddor

Jag hoppas att du gillade dagens inlägg och tipset. Glöm inte att kika in till mig under veckan om du är intresserad av fler bra deals för det kommer mycket bra. Du såg väl mitt erbjudande igår som gäller veckan ut?

Ha en fortsatt fin tisdag så hörs vi snart igen!

Annika

 

Följ mig på instagram för dagliga recept & tips

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar