När jag utbildade mig till kostrådgivare och började ge kostråd så var det som om allt föll på plats. Min egen kamp med vikt, hälsa och känsloätande fick liksom en mening. Det blev en erfarenhet som blev en styrka och tillgång hos mig. Det är så kul och inspirerade att följa de personerna som verkligen går all in och följer råden till punkt och pricka. Att få följa deras kämpande och att få peppa dem på vägen. Det är tufft att ta ett krafttag och att ta tag i sin hälsa. Jag märker flera gånger att personer inte är redo och inte kan eller vill ta till sig råden. Därför följer de dem inte fullt ut. Men de personer som bara kör på. Som följer råden och gör jobbet – vilka resultat de får! Det gör mig lika glad och inspirerad varje gång jag får vara med om det. 

Möt Sandra – deltagare i CLEAN28

Sandra (påhittat namn) har deltagit i CLEAN28 och är nu inne i sin fjärde och sista vecka. Jag och Sandra hade ganska mycket kontakt inför starten då hon kände sig orolig och inte visste riktigt om kosten var rätt för henne. Men jag fick henne att lita på mig och genom sin egen styrka och sin målmedvetenhet så har hon fått fantastiska resultat. På tre veckor har hon minskat 5 kg och 12 cm i midjan. Helt fantastiskt och i linje med hennes mål. Det som gör mig allra mest glad är att hon själv säger att hon mår så bra nu och att det nästan betyder mer än siffrorna på vågen och måttbandet. Hon skrev i sitt senaste mail att hon så klart är glad för viktminskningen men hade gjort det ändå bara för att må så här bra. Det är verkligen helt fantastiskt att få dela denna resan med personer som Sandra!

Ny omgång 13/3

På måndag drar en ny omgång igång av CLEAN28 och denna gång har platserna gått åt snabbare än vanligt. Men jag har ett fåtal kvar så om du vill hänga på så finns möjligheten än. CLEAN28 är ett 4-veckors-koncept där fokus ligger på viktminskning och kostrådgivning kombinerat med mental träning. Vi äter en lågkolhydratkost som ger mättnad och effektivt tar bort sötsug samtidigt som vi två gånger per vecka arbetar med uppgifter kring den mentala biten i syfte att byta negativa ätbeteenden mot positiva. Du kan läsa mer om CLEAN28 här (länk). Om du vill boka en plats eller har frågor, så maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se.

Inlägget innehåller marknadsföring för mina tjänster inom kostrådgivning.

Write A Comment