Efter sommaren så kommer mitt kursutbud att genomgå flera förändring. Dels kommer utbudet av kurser att öka och dels så kommer kvaliteten att förbättras drastiskt. Under våren har jag främst kört CLEAN28 men till hösten och tiden därefter, kommer kursutbudet att öka allt eftersom. Jag kommer att göra mina kurser via en extern digital plattform vilket har så många fördelar. Till exempel:

  • Smidigare för dig som deltagare
  • Möjlighet för mig att undervisa dig via film
  • Bättre och mer effektiva sätt att arbeta med olika övningar
  • Snyggare och enklare

Jag är så grymt taggad och det kommer att bli galet bra! Håll ögonen öppna under sommaren och hösten om du är intresserad av kurser inom kost och hälsa

Jag behöver din hjälp

Jag håller just nu på att arbeta om mitt populära kostprogram CLEAN28 till den nya versionen som ska ligga på plattformen. När det är klart så kommer jag att fylla på med ytterligare kurser. Men för att jag ska lägga min tid på rätt saker och kunna erbjuda dig det du vill ha, så behöver jag din hjälp. 

Jag skulle behöva dina svar på 6 stycken frågor som jag har. Frågorna handlar om vilken typ av kurser du vill se och är intresserad av.  Du kommer till frågorna via knappen här nedanför. Som tack för hjälpen så har du som besvarar frågorna möjlighet att vinna en plats i valfri kurs under hösten 2017. 

Hjälp mig skapa kurserna som du vill ha >>

 

Stort stort tack för att du tar dig tiden!

clean eating by annika

Write A Comment