I MITT KÖK & HEM

Jag får ofta frågor om olika redskap och produkter som jag använder och kan rekommendera. I det föddes tanken på att det vore smidigt med att ha allt samlat på ett ställe så att du enkelt kan titta utan att behöva vänta på svar från mig. 

En del saker kommer jag att länka till butiker där du kan hitta just den produkten till ett bra pris. De länkarna är så kallade annonslänkar. Det betyder att jag får en liten procent i ersättning av det som säljs via mina länkar. Det kallas för affiliate-marknadsföring. Det gör det möjligt för mig att fortsätta dela recept och tips till dig helt gratis.

Jag vill vara transparent och öppen med detta till er som följer mig. Jag följer marknadsföringslagen och märker alltid ut vad som är sponsrat innehåll och samarbeten med företag. På samma sätt som jag aldrig kommer att göra smygreklam på CEA så kommer jag aldrig att låta företag synas i mina kanaler som jag inte till 100 % kan stå bakom. Har du frågor eller funderingar kring detta, så är du varmt välkommen att hör av dig till mig.

I MITT KÖK & HEM

Det här blir en levande lista som regelbundet uppdateras. Här kommer det att finnas allt från livsmedel och köksredskap till annat som finns hemma hos mig som kan vara intressant för dig.

I MITT SKAFFERI

I MIN KYL

I MIN FRYS

 • Bär
 • Broccoli
 • Hackade färska örter
 • Banan
 • Ekologiskt kött
 • Hel kyckling
 • Korv med hög kötthalt

I MINA KÖKSLÅDOR

I MINA KÖKSSKÅP

 • Matlådor i glas
 • Matlådor i rostfritt
 • Vattenflaskor i rostfritt
 • Grönsakssvarv (till grönsakspasta)
 • Crock Pot – supersmidig manick som lagar maten medan du för annat
 • Flaskor till smoothie
 • Burkar till chiapudding
 • Himalaya-saltsten – naturlig smakhöjare

himalalya saltsten

I MITT BADRUM

I MIN BOKHYLLA

 • Sockerbomben 3.0
 • Stora löparboken för kvinnor
 • Eat Clean
 • Eat Clean – kokboken