Ny film uppe på youtube. En film som jag drog mig för att spela in. Men så här i efterhand är jag glad att jag ändå gjorde det. Mycket tankar och funderingar under den senaste veckan men nu känner jag verkligen att jag har landat i mitt beslut. Jag hoppas du hänger med i mitt resonemang och förstår hur jag tänker.

Du kan se filmen genom denna länk eller genom att klicka på bilden nedanför. 

Det hade verkligen gjort mig sååå otroligt glad om du vill prenumerera på min kanal. Du gör det snabbt och enkelt genom att klicka på den röda knappen på min sida som du hittar här

clean eating by annika

6 Comments

 1. Jag har också PCOS och tycker min kropp visar mig så himla tydligt vad den mår bra av! Stressen precis som du säger är det värsta helt klart. När jag fick diagnosen hade jag inte haft mens på flera flera år och kunde inte bli gravid. Sedan gick jag ner i vikt och blev gravid med min son. Efter detta har kroppen verkligen visat mig riktningen. Jag har inga problem att äta kolhydrater i lagom mängd och av god kvalitet. Kan dock inte komma över en viss vikt då blommar den hormonella obalansen ut totalt på alla sätt och vis. Intressant att höra om hur det är för dig och dina planer kring detta. Stort lycka till!

  • admin Reply

   Stort tack för att du delar med dig! Vet inte om du sett min senaste film på youtube men jag har ju 8 kg kvar från den vikt jag blev gravid på sist. Tror att mina hormoner kommer balanseras när jag når dit igen men det är ju inte helt lätt med pcos tyvärr.Misstänker att min största grej är stressen. Stressar alldeles för lätt och pulsen rusar. Men inte helt lätt som småbarnsmamma att få till allt i livet :)

   • Nä stressen är nog det absolut svåraste att få till det håller jag med om! För mig gick det så långt att jag i princip helt kraschade och då hade jag inget val sedan. Var tvungen att minska på stressen, prioritera bort många saker (jobbar mindre osv) och prioritera mig själv men det är ingen enkel sak. Sedan har jag märkt att ju äldre jag blir desto svårare är det att hålla vikten tyvärr och jag känner liksom skillnad i kroppen och med min PCOS på bara några kilo och då är jag inte ens överviktig. Himla klurigt allt det här, det gäller att kämpa på och att hela tiden lära sig om hur sin egen kropp fungerar:)

    • admin Reply

     Ligger så mycket sanning och klokhet i de raderna ! Tack för att du delar och hoppas du mår bättre <3

 2. Velpotta eller inte. Tycker att du gör helt rätt som följer ditt hjärta. Att investera i sig själv är nog det bästa en kan göra och att följa den resan känns minst lika viktigt och intressant som att följa en viktminskning. Önskar dig all lycka till. Du är en stor inspiration

Write A Comment

Close