Nästa måndag, 17 april, så är det start för två nya omgångar av mina kurser inom kostrådgivning. Ny omgång av populära CLEAN28 men även ny omgång av Hälsosatsningen som är perfekt för dig som vill satsa fullt ut och arbeta mer långsiktigt med hälsa. I det här inlägget berättar jag mer om båda uppläggen. Om du har frågor eller boka en plats, så maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Antalet platser är begränsade till båda kurserna så vänta inte med att boka plats om du vill hänga på.

CLEAN28 – 4 veckor med fokus på viktminskning

CLEAN28 är ett program som jag skapade för knappt ett år sedan och som jag redan hunnit köra 15 fullbokade omgångar av. Inför 2017 uppdaterade jag upplägget rejält och idag är jag jättestolt över programmet och dess innehåll. CLEAN28 är unikt bland liknande upplägg då jag i rådgivningen kombinerar kostråd med mentalträning. Alla vet vi egentligen vad vi ska eller bör äta, men ändå är det så svårt. Det är där den mentala biten kommer in. Jag hjälper deltagarna att bli medvetna om negativa ätbeteenden och förhållande till mat och hjälper dem att bryta dem och hitta mer hälsosamma förhållningssätt. 

Allt detta ingår i CLEAN28:

  • 4 veckomenyer baserade på lågkolhydratkost
  • Recepthäfte för mer inspiration
  • Råd om individuella anpassningar som ev behöver göras inför start
  • Kosthäfte med all bakgrund till kosten
  • Hjälp med målformulering
  • Arbetsuppgifter att arbeta med under programmets gång (två varje vecka, dvs totalt 8)
  • Gemenskap i en grupp på Facebook där vi peppar och inspirerar varandra. Där svarar jag på frågor dagligen mån-fre och även någon gång under helgen.
  • Individuell hjälp en gång per vecka via mail där vikt och mått rapporteras in plus ev frågor

Fokus i CLEAN28 är viktminskning och det är det jag hjälper deltagarna med på ett hälsosamt sätt. I snitt har tidigare deltagare minskat 3-6 kg under våra 4 veckor tillsammans. Men mot slutet lyfter majoriteten fram deras ökade välmående som viktigare än vikten. Lugn mage, minskat sötsug och att slippa hunger värdesätts högt.

Pris för 4 veckor är 999 kr.

Hälsosatsningen – till dig som vill satsa fullt ut på din hälsa

Hälsosatsningen är ett program som, lika CLEAN28, kombinerar kostråd med mental träning. Man kan absolut gå ner i vikt med kosten i Hälsosatsningen men fokus måste inte nödvändigtvis vara viktminskning. Kanske vill du slippa din uppblåsta och ömma mage, eller lindra dina eksem. Kanske har du försökt bli gravid under en längre tid utan att lyckas? Kanske har du diabetes typ 2 och vill lära dig hur du kan äta för att må som bäst? 

Hälsosatsningen består av 3 block som vardera består av 4 veckor. Man kan alltså antingen delta i 4, 8 eller 12 veckor. Jag står för kosten och den mentala träningen och sen kan man om man vill även lägga till träning. I samarbete med min vän Maria som är utbildad PT kan man välja på olika upplägg för träning. Du kan läsa mer om upplägget här och även om hur träningen kan läggas upp. Om du har frågor, så maila gärna mig. 

I Hälsosatsningen ingår bland annat menyer, recept, rådgivning i grupp och enskilt, utskick varje vecka kring kost och mental träning och mycket mera. Du kan läsa mer här

Priset för Hälsosatsningen beror lite på hur många veckor du vill hänga på och om du väljer till träning. Du kan se alla priser i inlägget här. Priserna börjar vid 1000 kr. Maila gärna mig om du har frågor kring upplägg och/eller pris.

Om du är nyfiken på att hänga på CLEAN28 eller Hälsosatsningen så maila mig gärna på annika@cleaneatingbyannika.se. Om du redan nu vet att du vill hänga på efter påsk, så maila mig direkt innan platserna tar slut. Ett perfekt sätt att satsa på sin hälsa och välmående inför vår och sommar!

 

Write A Comment

Pin It