Ny läsare? Börja här |

Ny läsare? Börja här

Här har jag samlat ett antal inlägg som jag tycker är bra att ha läst om det här är ditt första besök hos mig.

7 Comments

 1. Mona Lönnroth Reply

  Tack! All hjälp mot ett hälsosammare och friskare liv är välkommen!

  • admin Reply

   Fortsätt gärna besöka och läsa bloggen och lämna gärna kommentarer :)

  • admin Reply

   Har en burk här hemma men har inte använt den faktiskt. Har lite svårt för nyponsmaken. Men nyttigt som sjutton är det :)

 2. Christina wikander Reply

  Hej! Jag har ätit efter dina recept i fyra veckor. Gick en kurs som du hade. Jag gick ner några hekto men mådde jättebra. Nu äter jag efter lchf o har börjat med 5:2 o vissa dagar 16:8 men går inte ner ett hekto. Har snart kämpat i 1 1/2 år . Vad ska jag göra? Förstår att du inte kan hnälpa mig, men något råd?

  • admin Reply

   Först och främst skulle jag ge dig rådet att sluta försöka så mycket. Att fasta är en stress för kroppen och sen kan jag tänka mig att du blir mer stressad när du inte får resultat. Äter mer strikt, fastar, mental stress – kroppen kommer inte att släppa på reserverna i det läget. Vet inte heller hur många kg du har att ev gå ner. Kan vara så att kroppen mår bra på den vikt som den har. För matdagbok i några dagar och räkna på ditt energiintag, dvs räkna kalorier. Ca 3-4 dagar så får du en uppfattning. Man kan lätt sticka iväg högre i kalorier utan att veta om det. Kostbevakningen.se är en bra sida. Önskar dig lycka till :)

Write A Comment

Close