God lördags-morgon!

Sitter här med frukosten i magen och njuter nu av en god kopp kaffe. Min lördag är fullspäckad och klockan ringde tidigt. Kl 6 var jag på gymmet. Trött så klart men finns ingen annan tid så är det bara att ta sig upp om man ska få till veckans alla träningspass. Körde mitt pass, hem för frukost och nu är det strax hockey träning för Nils. Sen ska han snabbt iväg på kalas och sen har han simskola. Tror vi alla sitter ganska skönt i soffan ikväll när min bror och hans tjej kommer hit på taco och mellomys. 

Men när jag sitter här med kaffet så vill jag bara passa på och påminna om att nästa omgång av CLEAN28 drar igång måndag 13/3. Det finns platser kvar om du vill hänga på. Du kan läsa allt om uppläget här (länk). Men i kort så är det kostrådgivning i 4 veckor där fokus ligger på viktminskning. Bra kost kombineras med mental träning för att bli medveten om och arbete med negativa ätmönster. Kombon bra kost och mental träning är oslagbar. Vi vet alla vad vi egentligen borde äta men ändå får vi inte riktgt till det. Det är där tankens kraft kommer in. 

Om du vill boka en plats eller har frågor, maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se

Ha nu en superfin lördag!

 

Write A Comment