Nästa måndag drar en ny omgång av CLEAN28 igång. CLEAN28 är mitt 4-veckors-program med fokus på viktminskning. I upplägget kombineras kostrådgivning med mental träning som är en oslagbar kombo. De flesta av oss vet vad vi ska äta men ändå gör vi det inte. Varför kan man undra. Jo för vi har inlärda beteenden  och triggas att äta av olika anledningar så som stress och nedstämdhet. Ofta är vi mer eller mindre omedvetna om de beteendet. Genom olika arbetsuppgifter så hjälper jag deltagarna att vecka för vecka bli medvetna om de här negativa ätmönstren och hjälper dem att hitta nya bättre sätt.

Älskar att få följa deltagarnas resa

Jag är just nu mitt uppe i två omgångar av CLEAN28. Ett gäng är nästan klara och det andra är halvvägs in i programmet. Mot slutet av varje vecka har alla deltagare i uppgift att rapportera in till min om hur allt har gått under veckan. Frågor som dykt upp, krångliga situationer samt vikt och mått ska rapporteras in. Det är så kul att få ta del av deltagarnas resa och se hur deras vikt stadigt minskar i takt med deras mål. Men lika kul är det att få hjälpa och peppa när deltagare av olika anledningar tappar fokus och trillar i diktet. En viktminskning och hälsoresa är aldrig en rak väg och det är lika kul att få heja på när det går bra som att få vara handen att hålla i när det är tufft.

Detta får du som deltagare i CLEAN28

  • 4 veckomenyer baserade på lågkolhydratkost
  • Recepthäfte för mer inspiration
  • Råd om individuella anpassningar som ev behöver göras inför start
  • Kosthäfte med all bakgrund till kosten
  • E-bok om periodisk fasta
  • Hjälp med målformulering
  • Arbetsuppgifter att arbeta med under programmets gång (två varje vecka, dvs totalt 8)
  • Gemenskap i en grupp på Facebook där vi peppar och inspirerar varandra. Där svarar jag på frågor dagligen mån-fre och även någon gång under helgen.
  • Individuell  hjälp en gång per vecka via mail där vikt och mått rapporteras in plus ev frågor

Nytt från i vår är även att alla deltagare från mina olika former av kostrådgivning, efter avslutad rådgivning kommer att bli inbjudna till en exklusiv och sluten grupp på Facebook där man har möjlighet att hålla kontakten med mig och i framtiden ta del av exklusivt material och erbjudanden.

Här (länk) hittar du all info om CLEAN28. Priset för 4 veckors kostrådgivning och mental träning är 999 kr inkl moms.

Vill du hänga på?

Om du vill hänga på eller har frågor så tycker jag att du genast ska maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Antalet platser är begränsat och ett gäng är redan tagna. Detta är dessutom sista omgången före påsk och ett utmärkt tillfälle att ta tag i sitt sötsug innan vår mest sockerstinna högtid är här.

Write A Comment

Pin It