Inlägget innehåller reklam för mina tjänster inom kostrådgivning

Känner du ibland, eller kanske alldeles för ofta, att du inte kan kontrollera ditt sötsug och begär efter söta smaker? Visst hade det varit skönt att återta kontrollen? Hälsovinsterna med att plocka bort och kraftigt dra ner på sockert är många och stora. Men om sötsuget har växt sig starkt så kan det vara allt annat än lätt att bryta.

SockerDetox – 3veckorsprogram för att återta kontrollen över sötsuget

SockerDetox är mitt helt nya program som har premiär 10 oktober. Syftet är att återta kontrollen över socker och hitta ett hållbart och balanserat förhållande till socker och söta smaker. Under 3 veckor kommer du att få äta ren och näringsrik mat som renar och stärker din kropp. Du kommer under tiden att få lära dig hur du lär dig tyda och känna igen kroppens sätt att tala till dig. Målet med SockerDetox är att skapa en stabil grund för ett balanserat förhållande till mat där du har kontrollen och inte sockret.

Du kommer att få en mänga med härliga recept som alla är fria från gluten och socker. Det finns även val som är helt mejerifria. SockerDetox består av olika nivåer och genom att besvara ett antal enkla frågor så får du veta vilken nivå som passar dig. Jag ger även råd om anpassningar för särskilda behov.

Allt detta ingår i SockerDetox:

 • En uppsjö av goda och näringsrika recept
 • Olika tester som hjälper dig att skapa en bild över ditt förhållande till socker
 • Olika nivåer med anpassningar för särskilda behov
 • Sockerberoende
 • Socker och hormoner
 • Dagliga mail med inspiration och verktyg (mån-fre)
 • Tillträde till en hemlig exklusiv grupp på FaceBook för samtliga deltagare av SockerDetox (en grupp du kommer ha livslång tillgång till)
 • Ökad kunskap om socker, sötningsmedel och sötsug
 • Mat kopplat till känslor och mindful eating
 • Omfattande matlistor över mat som är ok respektive inte ok under SockerDetox
 • Råd inför tiden efter SockerDetox

Och så klart mycket mer.

Under de tre veckorna får du alltså daglig inspiration och kraftfulla verktyg som hjälper dig att ta kontrollen och hitta din hälsosamma balans. Därutöver får du tillträde till en exklusiv grupp för alla deltagare i SockerDetox. Det är en grupp som du kommer ha livslång tillgång till där du kommer att möta nya och tidigare deltagare samt ha kontakt med mig. 

Priset för SockerDetox är 699 kr och det finns möjlighet till kostnadsfri faktura på 14 dagar och delbetalning via Klarna. Du kan läsa mer om SockerDetox i min e-butik kostradgivningonline.com och där kan du även boka din plats. Antalet platser till den 10 oktober är begränsat så om du vill hänga på och inte riskera att bli utan, bör du anmäla dig direkt. Det kommer att komma fler omgångar framöver.

Om du har frågor så lämna gärna en kommentar här eller maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se.

clean eating by annika

Write A Comment