Äta Clean

Tips om bra deals hos Bodystore

samarbete bodystore

Denna vecka har Bodystore flera riktigt härliga kampanjer. Jag har själv precis lagt en egen beställning och om du är nyfiken på vad jag beställde, så berättar jag det mot slutet. Kampanjerna gäller veckan ut och till 23/9.

Tips om bra deals hos Bodystore

20 % på Weleda

Weleda är ett varumärke som passar alla oss som vill ha produkter utan syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen och parabener. Produkterna testas inte heller på djur. Koden WELEDA20 ger dig 20 % rabatt när du handlar för 200 kr.

bodystore weleda

20 % på Superfruit

Superfruit har så mycket bra och gott bland sina produkter. Perfekt för dig som precis som jag, gillar att näringsboosta din mat.

Mina personliga favoriter från Superfruit:

  • Blåbärspulver (perfekt i smoothies och gröten)
  • Hampafrön (bra källa till hälsosamma fetter och kan användas på samma sätt som havregryn om du inte vill ha kolhydraterna)
  • CamuCamu (så gott och syrligt i en fräsch smoothie)
  • Cacao nibs (gott att blanda med nötter eller som ”crunch” i en chokladkaka)
  • Organic greens (grönt näringspulver som gör din gröna smoothie till en riktig näringsbomb)

Denna vecka får du 20 % rabatt på hela utbudet från Superfruit hos Bodystore.

bodystore superfruit

15 % på Terra Nova – veganska kosttillskott

Fler och fler av oss börjar få upp ögonen för den veganska livsstilen. Att hitta kosttillskott som både håller hög kvalitet och som är veganska kan vara lite trixigt. Därför kul att det kommer fler och fler nya varumärken. Denna vecka är det 15 % på hela utbudet från Terra Nova.

15 % på Bättre Hälsa

Bättre Hälsa har tillskott och en del livsmedel som är noggrant testade och som håller hög kvalitet. Bland annat är deras björksocker väldigt bra och omtyckt av många.

15 % på Husk

Husk är till tillskott som har gjort underverk för min annars känsliga mage. Bra tillskott av fiber och mjölksyrabakterier. Du kanske har läst min serie om maghälsa eller sett någon av mina filmer på ämnet? Länkar dem här nedanför. Denna vecka är det som sagt 15 % på hela utbudet från Husk.

husk tillskott psylliumfiber

 

15 % på Kleen Sport Nutrition

Denna vecka får du 15 % på de mjölkfria och paleovänliga barsen från Kleen Sport Nutrition. Så goda och min favorit är Paleo Crunch Protein bar Mmm so choco nutty.

Vad fyndade jag denna vecka?

Ska du också beställa något? Dela gärna med dig för det är alltid kul med nya tips.

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

Följ mig på instagram för dagliga recept & tips

Annat som kan intressera

Inga kommentarer

Lämna ett svar