Hej och härlig fredag!

I måndags hade jag och Tine bokat in tid för interjuv med Bitten Jonsson för vår podd Hälsohormoner.  Vet du vem Bitten är? Hon är Sveriges främsta personlighet och mest kunniga inom ämnet sockerberoende. Bitten är en enormt kunnig och inspirerande kvinna. Samtalet med henne var så intressant och lärorikt och jag är så tacksam över att jag fick möjligheten att prata med henne. Du hittar podden på Podcaster och andra podd-tjänster. Sök bara på Hälsohormoner så hittar du den. 

Samtalet med Bitten är det femte avsnittet av Hälsohormoner och tyvärr mitt sista. Jag har faktiskt valt att hoppa av. Det är med blandade känslor då det har varit jättekul att få ha podden med Tine men jag känner samtidigt att det var helt rätt beslut. Tiden räcker helt enkelt inte till. Att spela in podd och redigera tar enormt med tid och jag får inte ihop det med alla mina andra sociala kanaler. Men podden kommer att rulla på som vanligt och jag vet att Tine har många intressanta gäster inplanerade framöver.

clean eating by annika

Write A Comment